UDSØGTE CHOKOLADEOPSKRIFTER SOM E-BOG
Af: Sidsel Birkholm
Jeg er begyndt at bruge e-bøger mere og mere på min iPad. Den senest downloadede er Claus Meyers bog om chokolade.
Han har udgivet en ny opdateret version af sin tidligere chokoladebog udgivet i 1995, og som trofast har dannet grundlag for rigtig mange af mine chokoladedesserter og kager. Denne bog er endnu mere lækker! Det vrimler med fuldstændigt uimodståelige opskrifter, det er meget svære at sige nej til, f.eks. Chokoladeparfait med svesker i armagnac, profiteroles med vaniljeis og chokoladesovs, chokoladetrifli med hindbærcremeux og kakaomakron.
Opskrifterne spænder fra chokoladekager, tærter og småkager over is og desserter. Derudover er afsnittene om chokoladens historie og grundteknikker udvidet betragteligt. Bliver din chokolademousse grynet eller skiller ganachen, så er det her du skal kigge efter tips.
Claus Meyers Chokolade kan købes som e-bog hos alle danske e-bogsforhandlere, f.eks. Saxo.com og g.dk. Kan også findes i Apple App Store. Prisen ligger på omkring 120 kr. Læs mere på www.clausmeyer.dk/da/aktuelt_/e-boeger.html