Podcast Elektronista #1 Hvor langt skal vi gå med coronatech?

1 Min læsning

Danmark er igang med at lede efter teknologiske løsninger, som kan bistå i kampen mod corona. Men det er ikke uden medfølgende etiske problemstillinger. Men hvad er problemerne med øget overvågningsteknologi egentlig? Hvorfor er det ikke nok at spore smitten analogt? Hvilke initiativer ser vi i danmark?  Hvad er forskellen på anonyme og pseudonyme data? Hvorfor er det vigtigt om data er opbevaret centralt eller på brugerens egen telefon? Hvorfor er “jeg har ikke noget at skjule” ikke et godt argument lige nu? Og er det overhovedet nødvendigt at lave en coronaapp?

Elektronista podcasten kendt fra Radio24syv er tilbage, og nu produceret i eget hus af Elektronista Media. Christiane Vejlø ser i det første program nærmere på coronatech med Sune Lehmann professor for DTU compute hos Institut for Matematik og Computerscience og med formand for dansk IT politisk forening og ekspert i borgerrettigheder Jesper Lund. Du kan få adgang til de nyeste programmer, hvis du abonnerer på Elektronista podcast feedet på iTunes, eller der hvor du normalt henter dine podcasts. Du kan også lytte med det samme i playeren lige herunder.

I podcasten fortæller Christiane om rapporten Hvor langt skal vi gå med coronatech? Du kan hente din version af rapporten gratis her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 9 =

1 Comment
  • Paul Wrexham
    april 30, 2020

    Imponerende svingende lydkvalitet… Der er nok en grund til at rigtige medier med bl.a. producere fortsat eksisterer.