Ny podcast- Joe Rogan interviewer afdøde Steve Jobs men hvordan?

2 Min læsning

Hvad mener Steve Jobs om LSD? Det fortæller fake Jobs til en fake Joe Rogan og svaret er ret overbevisende. Og selvom de to stemmer er kunstigt genereret og samtalen aldrig har fundet sted, så er udvekslingen interessant. Vi kan ligeså godt vænne os til en fremtid, hvor de podcasts vi hører, de influencers vi følger, og de film vi ser slet ikke er lavet af eller med mennesker, men med og af AI.

Bliver fremtidens podcasts lavet AI, der fører samtaler med AI? Bliver fremtidens radio og tv-værter erstattet med AI? Det er der faktisk ret stor sandsynlighed for. Kunstig intelligens kan nu sagtens genskabe både menneskelige stemmer og menneskelige ansigter og bevægelser. AI kan allerede føre samtaler med mennesker, som vi kender det fra Siri og Alexa. Men AI kan også føre til samtaler med andre AI væsner, og de samtaler kan minde så meget om menneskelige samtaler, at det kan være svært at skelne dem fra virkeligheden. Tror du mig ikke? Så hør Ai podcasten hvor Steve Jobs genopstår til en samtale med Joe Rogan. Alt i podcasten er AI genereret. Også introen. Den er en del af podcast serien podcast.ai hvor er er lavet af kunstig intelligens.

https://www.youtube.com/watch?v=rbK5Q9y7QEw

På sociale medier møder vi populære AI influencers med kærester, kæledyr, kærester, middagsdates og modelopgaver for store modehuse. De ligner og opfører sig som mennesker, men de er komplet fiktion

Og hvad med filmbranchen? Vi har allerede set film som The Departed tage gamle skuespillere og gøre dem unge med AI. Vi har også set afdøde mennesker blive genoplivet både som deep fake videoer og som hologrammer.

Forleden var jeg til en konference, hvor et mediehus fortalte om deres fremtidsstrategi. De vidste at audio er i vækst, og at mange avislæsere gerne vil have deres artikler læst op. Men robotstemmerne var ikke så populære. Derfor havde de taget deres yndlings podcastvært og genereret en kunstig stemme ud fra hendes. Stemmen lyder nu præcist som det menneske, den er skabt efter, og den arbejder ubesværet i døgndrift med at læse artikler op.

Men hvem har nu rettighederne til den stemme? Er det stadig mennesket bag? Eller er det mediehuset? Og hvad må de bruge stemmen til? Hvad sker der hvis personen bag stemmen eller ansigtet dør? I takt med udviklingen af AI genererede billeder, videoer og audio som tager udgangspunkt i eksisterende mennesker skal juraen stå tidligt op for at følge med.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + 15 =

No Comments Yet.