Guide til de mest essentielle hjemmekontor gadgets – til det store og lille budget

4 Min læsning

Uanset om du er “big spender” eller arbejder md et lille budget, så er der nogle helt essentielle opgraderinger af hjemmekontoret, som du kan lave for at få det bedste ud af arbejdsdagen. Vi guider dig til de bedste hjemmekontor gadgets.

Big budget: Logi Dock er Rolls Royce udgaven af docking stationen

Hvis du arbejder meget hjemme er en dokcing station et helt essentielt værktøj, ikke bare fordi du kan slippe for at glo ned i den bærbare computer og i stedet flytte blikket op på en større skærm. Men en docking station giver dig også mulighed for, at få et hav af USB-porte så du kan have tastatur, mus, webcam og alt muligt andet koblet til uden at skulle gå i panik over at skifte kabler ud hele tiden.

Men at give dig massevis af USB-porte er ikke nok for Logi Dock. Det er i sandhed en luksus udgave af hvad en dokcing station kan være. Her får du ikke bare plads til alt dit udstyr, men den erstatter også dit headset ved at have indbyggede mikrofoner og en højttaler. Så du slipper for at sidde med headset på under timelange møder og blive træt i ørene. Det giver ikke bare en større frihed under møder, men også mere plads på skrivebordet fordi nu kan headsettet endelig pakkes væk.

Logi Dock er set til 2.964,- kr.

Low budget: Lille, billig og fortrinlig docking station

Har du ikke brug for en indbygget højttaler / mikrofon i din docking station, men i stedet bare vil have flere USB-porte og mulighed for hurtigt og nemt, at få din bærbar op på skærmen, så skal du vælge en docking station som den fra Vava, der giver dig ekstra USB-porte, muligheden for at sætte din skærm til og et internetstik. Samt SD-kortlæser hvis du har brug for det. Samtidig er den lille og nem at tage med i rygsækken, hvis du skal ud og rejse.

Vava USB-hub er set til 596,- kr.

Og skal det være endnu billigere, så bugner steder som eBay lige nu med meget billige docking stationer fra virksomheder, hvor medarbejderne er blevet bedt om at vende tilbage til kontoret.

Big budget: Blueair giver dig ren luft på hjemmekontoret

Der er brug for frisk luft på hjemmekontoret, og særligt på den tid af året hvor man ikke kan åbne vinduet for at få luftet godt og grundigt ud. Derfor er en luftrenser et fantastisk lille gadget, du kan have på dit hjemmekontor for, at sikre dig den bedst mulige luftkvalitet derhjemme.

Hvis du er ligeglad med dit budget, så er en luftrenser som Blueair Dustmagnet den helt idelle løsning. Ikke nok med, at den renser din luft så har den også et særligt metallisk filter, som Blueair påstår, kan fange støvet i luften og forhindre det i at lande på dit skrivebord. Modellen der sælges her i Danmark kan rense luften i lokaler på op til 20 kvm, og det gør den helt perfekt til hjemmekontoret. Den har selvfølgelig også WiFi indbygget, så du kan bruge en app til at styre din luftrenser eller lave rutiner, så den automatisk tænder på de dage du arbejder og slukker resten af tiden.

Blueair Dustmagnet er set til 2.069,- kr.

Low budget: IKEA tager value-for-money prisen når det kommer til luftrensere

Er du på et budget, så er IKEAs luftrensere et fortrinligt alternativ til de dyre modeller. IKEAs egen Uppåtvind er billig og særdeles effektiv. Den renser luften i rum op til 7 kvm, og gør ikke så meget andet. Du kan indstille den i tre niveauer, afhængigt af hvor effektiv (og larmende) du synes den skal være. Der er ingen WiFi eller intelligens ombord i den, så det er en simpel tænd/sluk maskine. IKEA Uppåtvind koster 299,- kr.

Vil du derimod gerne have en luftrenser, der også forbinder til IKEAs eget Smart Home univers, så kan du bruge lidt flere penge og købe deres Starkvind-luftrenser. Den en en del dyrere end deres billigste luftrensere, men er stadigvæk halvt så dyr som den fra Blueair. Den kan også rense luften i rum helt op til 20 kvm, og hvis du har IKEAs Smart Home kan du indstille rutiner, så den tænder og slukker når arbejdsdagen starter og slutter. IKEAs Starkvind koster 1.199,- kr.

Husk dog, at uanset hvilken luftrenser du køber så er der en skjult udgift i form af nye filtre, som du skal regne med at købe cirka én gang om året (afhængigt af hvor meget du bruger luftrenseren).

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 3 =

No Comments Yet.