Hovedtelefon til børn passer på hørelsen

2 Min læsning

Pas på børnenes hørelse med hovedtelefoner, der kun kan skrues op til 85 dB. Lyden er stadig høj, men ikke så høj, at de får ødelagt hørelsen.

Sidder dit barn og ser tegnefilm med hovedtelefoner på? Hvis du af og til bliver nervøs for, om de får skruet for højt op, så er Philips hovedtelefoner et godt bud. De har indbygget beskyttelse mod høreskader.

Hovedtelefonerne er, som så meget andet til børn, af plastik, og det kan ses. Til gengæld vejer de stort set ingenting, kun 76 gram. De er dejligt lette at have på, og er nemme at spænde ud og ind. Selve hørebøfferne er med skumgummi, og der er ingen generende kanter, der klemmer.

Størrelsen er nok bedst egnet til mindre børn. Det 8-årige testbarn havde et hoved, der var for stort. Selvom hovedtelefonerne var spændt helt ud, sad de alligevel for højt på ørerne. Måske har dit barn et mindre hoved, men prøv dem alligevel på barnet, inden du køber. Den vejledende pris er 499 kr., så det er ærgerligt hvis de er for små.

Der er to knapper at holde styr på til lydniveau og start/stop, og mikrofonen er indbygget som åbning i højre side. Start/stop-knappen er også den, man bruger til at besvare opkald. Det lærer børn hurtigt. Eneste anke er, at lyden ikke er så god, når man taler i telefon. Et fif: sørg for at telefonen ligger på højre side af den talende, så er Bluetooth-forbindelsen bedst.

Hovedtelefonen har ingen kabler. Det er rigtig dejligt, for så undgår man, at tabletten ryger på gulvet, når barnet rejser sig og har glemt at tage hovedtelefonerne af.

Der slipper lyd fra tegnefilm ud sideværts, men i det mindste er man ikke bekymret for barnets hørelse. Lyden er rigeligt højt til, at ungerne ikke synes, de bliver snydt. Lydkvaliteten er fin til musik, selvom den måske mangler lidt bas i bunden for min smag.

Det tager en times tid at lade op første gang, så du kan ikke købe dem og bruge dem med det samme. Philips angiver batterilevetiden til 9 timer ved brug og 200 timer i standby. Hovedtelefonerne slukker automatisk efter 5 minutter, hvor de ikke har været forbundet, så batterierne bliver skånet.

 

Læs også Gitte Søbys egen blog

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 1 =

No Comments Yet.