Find vej uden net-forbindelse

1 Min læsning

Telefonen er efterhånden uundværlig, når det gælder om at finde rundt. Ingen problem herhjemme, men skal du til udlandet, sender vejvisning på mobilen hurtigt din telefonregning på himmelfart. Og er det ikke netop, når du ikke kender en by, at du har brug for en vejviser? Redningen hedder City Maps 2go.

citymaps2go

App’en lader dig downloade kortet til den by du besøger, mens du har netadgang. Herefter kan du bruge kortet offline. Du kan søge på seværdigheder, adresser og restauranter, sætte nåle i kortet og lade app’en vise vej fra det ene sted til det andet. Alt sammen uden at komme hjem til en blødende regning.
Brugerne af City Maps 2go vurderer og kommenterer desuden seværdigheder, restauranter og butikker, så du kan se, om de steder du finder, er et besøg værd.

App’en koster 19,- og fås til iPhone, Android og Windows Phone.

131377266712232610207_1

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + twenty =

2 Comments
  • Hans
    november 29, 2013

    Feeed app!! Genialt tænkt. Man bruger jo altid monster meget data når man er inde i en alm. kort-app som f.eks. ‘Google Maps’ eller Apple’s ‘Kort’, og det bliver ikke bedre af at datataksterne i udlandet er så høje. Tak for tippet! Det er helt klart en app man kan have meget glæde af når man står i en fuldstændig uudforsket by i et fremmet land. :-)

    • Signe Ebbesen
      december 3, 2013

      Dejligt, at den kan bruges :-)
      Mvh Elektronista