4 forskellige power banks. 4 forskellige funky designs

2 Min læsning

Af Milos Jørgensen – Ungdomsreporter

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder lange bilture, store færgeoverfarter og kedelige togture. Det betyder også en død mobil og en trist ejer. Løsningen? Power banks.

 

Strømbank. Siger det dig noget? Måske, måske ikke. I hvert fald kan I blive rigtig gode venner under den lange togtur, da sådan en bank kan levere kraftfuld energi til din enhed.


stone charger 1Til den steneren type

Er du lidt steneren? Eller måske geolog? I hvert fald kan du fuldføre dit indre stener-gen med denne strømbank formet som en sten – så kommer vi vidst ikke længere ud på landet. Den indeholder nok power til at genoplade en iPhone 5 eller en Samsung mindst fem gange, og den har to USB-udgange, så den kan oplade to smartphones (eller din telefon og din tablet) på samme tid. Find den her.

 

Til hipster typen

Lev op til ”Different is awesome”! Denne funky power bank kan oplade din mobil i op til 2 gange, men stadig bevare det friske juice-look. Juicen er en anderledes og sjov strømbank til dig, der vil prøve noget nyt. Vær anderledes – vær populær! Kan købes her.

 

 

Til den hungrende safari-type

Grr! Du sidder i en safaribil midt ude junglen. Pludselig er der et bump på vej, så hele jeepen giver et ordentlig hop, og din power bank ryger ud af hænderne på dig. Øv, tænker du! Men hov, din strømbank er jo både vand- og støvtæt! Seenda IPB-7800 er det perfekte eksterne batteri til dig, der er vild med eventyr, og bevæger dig i udfordrende milijøer. Køb her.

 

 

 

Til forretningsmanden, der ikke går på kompromis med design – typen

Til dig, der går op i design. Til dig, der har brug for strøm til din enhed. Puro Universval oplader er et godt bud på overstående. Med op til én fuld opladning til din mobil, er du godt dækket under forretningsrejsen, og du kan nu rigtig tage dig tid med at svare på den der e-mail, du skulle have besvaret inden batteriet gik i sort. Køb den her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 12 =

No Comments Yet.