Home » Foto, Printer

POLAROID PRINTER DINE MOBILFOTOS

Af Christiane Vejlø

Jeg har et Polaroid kamera og engang imellem tager jeg det med mig til fest eller på job. Bare for at se folks reaktioner, når jeg tager et billede af dem og rent faktisk kan give den noget i hånden fremfor at dele det på Facebook.

Gode gamle Polaroid formår på en eller anden måde at følge med tiden trods den analoge tilgang. De har endda lanceret en printer som er nem og bærbar og kan printe billeder du har på computeren eller mobilen. Så får du det bedste fra både den analoge og digitale verden.   Printeren her er endda designet i samarbejde med Lady Gaga. Polaroid GL 10 kan findes på Coolstuff.dk til 1199 kr.

Om Christiane

Christiane redaktør på Elektronista.dk og Elektronista Mag og en af Danmarks førende eksperter i digital kultur og forholdet mellem mennesker og teknologi. Følg @christianevejlo på Twitter.

3 kommentarer til POLAROID PRINTER DINE MOBILFOTOS

  1. Tine Schjødt skriver:

    Det vakte min interesse! Men den virker ikke til iPhone? Ih!

  2. ully skriver:

    Den er da gammel – eller altså, den findes da også i en ældre model, som heller ikke virker til iPhone.

  3. Louise skriver:

    Er der nogen der kan foreslå en god lignende transportabel printer til en iphone?

Smid en kommentar:

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>