Home » Living, Social

GLEMT GAVEN? FIND DEN HURTIGT MED MEYOU.DK

Af Christiane Vejlø

Der er kun én ting bedre end at få en gave, og det er at give en gave. Nu kan du klare værtindegave, fødselsdagsgave eller overraskelsesgave på få minutter. 

Hvis du føler dig taknemmelig over et særligt venskab eller bare har lyst til at sprede lidt glæde omkring dig, så prøv at hoppe forbi Meyou.dk Du logger ind på sitet med din Facebookprofil og så kan du ellers shoppe rundt mellem chokolade, teaterbilletter, spaoplevelser, lækre delikatesser og fint tøj.

Men du shopper ikke til dig selv. Du køber en værtindegave, en fødselsdagsgave i sidste øjeblik eller en overraskelse til kæresten. Gaverne starter fra omkring 10 kr. og den glade modtager får værdibeviset til gaven på sin mobil, mail eller facebook side. Hop forbi Meyou.dk og overrask en du holder af?

Hvem vil du gerne give en spontan gave?

Om Christiane

Christiane redaktør på Elektronista.dk og Elektronista Mag og en af Danmarks førende eksperter i digital kultur og forholdet mellem mennesker og teknologi. Følg @christianevejlo på Twitter.

2 kommentarer til GLEMT GAVEN? FIND DEN HURTIGT MED MEYOU.DK

  1. Annika skriver:

    Endnu et firma der har misforstået kundevenlighed?
    Hvorfor skal jeg oprette en bruger, bare for at se om det er en side jeg vil bruge – om de har noget der passer til min økonomi og bekendtes stil?

  2. Tanja B skriver:

    Ahr altså, det er ikke helt reelt :-/ Der er kun ganske få tilknyttede butikker, og det finder man først ud af, når man HAR meldt sig til …

    På Bornholm, hvor jeg bor, er der INGEN tilknyttede butikker :(

Smid en kommentar:

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>